VEURNE: Luxueuze assistentieflat (2de verdiep), 100% instapklaar en gericht op volop genieten van Uw rustige oude dag, met 1 slaapkamer en terras. 

Status: 
te koop
Adres: 
Zuidburgweg 48 bus 0206 Veurne (Zorgcomplex Zuidburg)
Prijs: 
€ 236.000

VEURNE: Luxueuze assistentieflat (2de verdiep), 100% instapklaar en gericht op volop genieten van Uw rustige oude dag, met 1 slaapkamer en terras. 

Zorgcomplex ZUIDBURG is een begrip in Veurne en staat garant om U in alle rust en waardigheid van Uw rustige oude dag te genieten. Deze assistentieflat bevindt zich op het 2de verdiep (kant Zuidburgweg) en biedt zicht op de prachtige binnentuin van het zorgcomplex. 

Indeling: gezellige woon- en leefruimte met volledig uitgeruste keuken (vaatwas, inductiekookplaat, dampkap, koelkast, combi-oven, spoelbak en handige kasten en laden (o.a. vestiairekast), via het schuifraam komt U uit op het terras (zuid tot west gericht) die U een mooi zicht biedt op de binnentuin, 1 ruime slaapkamer met inmaakkasten, ruime badkamer met lavabomeubel, toilet en handige inloopdouche (aansluiting wasmachine). 

Extra's: de assistentieflat is volledig geschilderd, overgordijnen en lichtelementen (spots) in de ganse flat, volledig ingericht met handige inmaakkasten, flatscreen-TV reeds aanwezig, heel wat handige dienstverleningen (zie verder), eventueel als investering,...

Binnenkort komt de nieuwe voetgangersbrug er ter hoogte van de ZUIDBURG waardoor in een mum van tijd te voet in het eigenlijke centrum van Veurne bent. 

Geniet van het ruime aanbod aan extra diensten: dokter, kapper, pedicure, fitness, ontspanning, wasserette, biljart, bibliotheek, petanque,... en vooral de fantastische brasserie Zuidburg waar U kan genieten van een dagschotel, koffietje,... (www.brasseriezuidburg.be). 

Mogelijkheid autostaanplaats bij kopen aan € 22.000, exclusief kosten. 

Wonen in een veilige en rustige omgeving dankzij het noodoproepsysteem 24/7 waarbij er een permanente zorgassistent steeds bereik is. 

EPC 90,50 kWh/m² - Vergunning uitgereikt, Woongebied, Geen dagvaardigingen, Voorkooprecht, Geen verkavelingsvergunning, niet overstromingsgevoelig gebied (P-score D, G-score D).