LAMPERNISSE: Ruime nieuwbouwwoning (HOB) met 4 ruime slaapkamers, alle modern comfort, car-port en tuintje op 223m² grondopp.

Status: 
te koop
Adres: 
Zannekinstraat 24 - 8600 Lampernisse/Diksmuide
Prijs: 
€ 445.000

LAMPERNISSE: Ruime nieuwbouwwoning (HOB) met 4 ruime slaapkamers, alle modern comfort, car-port en tuintje op 223m² grondopp.

Lampernisse.... deelgemeente van Diksmuide en gelegen in het uitgestrekt poldergebied van de Westhoek. Dit geeft dan ook dat deze nieuwe woning gelegen is in een mooi landelijk kader met open zichten. Anderzijds is de woning gelegen op slechts een 15-tal minuten rijden van de kustlijn.

De woning wordt gebouwd volgens het traditioneel metselwerk en kwalitatieve materialen en biedt ca 230m² woonoppervlakte.

- GLVL.: inkom met apart toilet, ruime en lichtrijke woonkamer (met vooraan open zicht over de komgronden van Lampernisse) met open ingerichte keuken (voorzien van alle apparatuur en kasten), ruime berging.

- 1ste VERD.: nachthall, 3 ruime slaapkamers, volledig uitgeruste badkamer en apart toilet.

- 2de VERD.: vaste trap naar het zolderverdiep met 4de grote slaapkamer.

Aangelegd terras met onderhoudsvriendelijke tuintje (wordt volledig omheind met draad) en car-port met tuinberging en extra parkeerplaats.

De prijs van € 445.000 wordt opgesplitst in een deel grondwaarde (+ 12% registratie) en een deel constructiewaarde (+ 21% BTW of 6% BTW indien koper voldoet aan de voorwaarden).

Woning wordt afgewerkt volgens lastenboek, eventuele wijzigingen nog te bespreken gezien de afwerking nog dient te gebeuren. Foto's in bijlage zijn voorbeelden van andere projecten hoe er afgewerkt wordt.

Alle verdere informatie, plannen, prijzen,... neem gerust vrijblijvend contact op.

E-peil 27 - Vergunning uitgereikt, Woongebied met landelijk karakter, Geen dagvaardiging, Geen voorkooprecht, Verkavelingsvergunning, niet overstromingsgevoelig gebied (P-score A, G-score A).