BEAUVOORDE: Charmante woning met authentieke elementen in de historische dorpskom van Wulveringem.

Status: 
te koop
Adres: 
Wulveringemstraat 7 - 8630 Beauvoorde
Prijs: 
! VERKOCHT !

BEAUVOORDE: Op een steenworp van het kasteel van Beauvoorde, vlakbij de kerk van Wulveringem en op het Van Wilrodeplein in de historische dorpskom van Wulveringem verwelkom ik U graag in deze charmante en stijlvolle woning, met tal van authentieke elementen en een prachtige tuin.

* GLVL.: inkom met gastentoilet - wasplaats/berging - woonkamer met gezellige zitplaats (voorzien van extra cassette OH), eetplaats met erker (wat zorgt voor extra lichtinval) en uitgeruste keuken - extra voutekamer (kan perfect ook als bureau of hobbyruimte gebruikt worden) met kelder eronder.

* 1ste VERD.: nachthal - 1ste ruime slaapkamer met badkamer (uitgerust met douche, wastafelmeubel en toilet) en aansluitend dressing - 2de en 3de slaapkamer (allemaal mooie ruime slaapkamers).

* 2de VERD.: geïsoleerde zolderruimte.

* Naadloos verbonden aan de woning vindt U het vroegere dorpscafé "In De Meiboom" - deze vroegere caféruimte heeft nog zijn originele authentieke vloer (anno 1857) en biedt heel wat mogelijkheden: kunstgalerij, hobbyruimte, bureau, kamer(s),... - naast de caféruimte zelf is er ook hier een voutekamer met kelder en een ruime geïsoleerde zolder (mogelijkheid tot kamers).

Tot zover binnen... dan moeten we nog buiten kijken: vanop het Van Wilderodeplein heeft U een private parkeerplaats voor de garage - de garage zelf is ruim (ca 35m²) en biedt niet alleen plaats om een wagen te stallen maar ook fietsen, moto,... - boven de garage is er nog een zolderberging.

En dan tot slot... Droom weg in de prachtige tuin (totale grondoppervlakte is 872m²), aangelegd gazon en omgeven van groen, zalig zonneterras met vijver en... altijd zon in de tuin (zuid tot west georiënteerd).

Prachtig eigendom met heel wat mogelijkheden gezien de ruimtes!

EPC 325 kWh/m² - Vg, Wchew, Gdv, Vkr, Gvv, geen overstromingsgevoelig gebied.