ALVERINGEM: Zeer degelijk maar op te smukken woonhuis met 3 slpks en dubbele garage op prachtige ligging, met een mooi stuk grond (1.125m² totale grondopp.) en dichtbij het centrum.

Status: 
te koop
Adres: 
Sint Rijkersstraat 32 Alveringem
Prijs: 
NIEUWE PRIJS: € 299.000!

ALVERINGEM: Zeer degelijk maar op te smukken woonhuis met 3 slpks en dubbele garage op prachtige ligging, met een mooi stuk grond (1.125m² totale grondopp.) en dichtbij het centrum.

Bij het binnenrijden in Alveringem via de Sint Rijkersstraat treffen we dit heel degelijk woonhuis op een vrij unieke grondoppervlakte zo dicht bij het centrum.

Via de riante inkomhal komen we in de verzorgde en lichtrijke woonkamer (zit- en eetplaats). Aansluitend is er een open ingerichte keuken (beginjaren '90 ingericht maar steeds goed onderhouden). Achteraan is er een ruime wasplaats/berging met zolderberging en aanpalend een garage. Op het einde van de inkomhal/gang vinden we een apart toilet en een badkamer (nu ingericht met douche en wastafelmeubel ook daterend van beginjaren '90).

Via de ruime trappenhal komen we op het eerste verdiep waar er 3 slaapkamers zijn en een apart toilet.

De zolderruimte is te bereiken via een losse trap, ruime zolder maar onder de blote pannen.

Aan de zijkant van de woning is er een oprit naar het zonneterras en nog een 2de garage. En dan... die schitterende tuin, zo'n grote tuin zo dicht bij het centrum is een unicum, NW georiënteerd, steeds ergens wel de zon te spotten aangezien de tuin zo diep is (ca 100m van voetpad tot achteraan de tuin!). Achteraan open zicht op de Alveringemse vlaktes!

Extra's: overwegend dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas, verzorgd eigendom in zijn totaliteit, betonnen tussengewelven.

Bepaalde renovatie- en opfriswerken zijn nodig maar gezien zijn ligging én de grondoppervlakte én de mogelijkheden is dit een héél mooi aanbod!

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residentiele-gebouwen-2023.

EPC 528 kWh/m² - Vergunning uitgereikt, Woongebied met landelijk karakter/Landschappelijk waardevol agrarisch gebied, Geen dagvaardigingen, Geen voorkooprecht, Geen verkavelingsvergunning, niet overstromingsgevoelig gebied (P-score A, G-score A).