TÉTEGHEM (FRANKRIJK): Verzorgde hoeve met op te smukken woonhuis, bijgebouw, schuur en weide op ruim 1 ha totale grondopp.

Status: 
te koop
Adres: 
Route d'Uxem 215 - 59229 Téteghem (Frankrijk)
Prijs: 
! VERKOCHT !

TÉTEGHEM (FRANKRIJK): Verzorgde hoeve met op te smukken woonhuis, bijgebouw, schuur en weide op ruim 1 ha totale grondopp. op slechts enkele kilometers van de Frans/Belgische grens.

1) WOONHUIS: op te smukken en deels nog in te richten woonhuis (ca 10m x 10m) - nu voorzien van ruime L-vormige woonkamer met deels ingerichte keuken, verder in te richten badkamer, apart toilet, kelder, boven: 2 ruime en 1 kleinere slaapkamer en in het dak een extra slaapkamer - dubbele beglazing, deels PVC-raamwerk en deels houten raamwerk - pelletkachel aanwezig, eigenlijke verwarming aan te sluiten.

2) BIJGEBOUW: polyvalent bijgebouw (ca 7m x 17m).

3) SCHUUR: ruime schuur (ca 21m x 14m) - voorzien van 2 ingerichte paardenboxen.

4) WEIDE: het volledige terrein werd effen getrokken en voorzien van afsluitingen voor paarden - 2 regenwaterputten van telkens 15.000 liter - waterzuivering voorzien (verder aan te sluiten).

5) PAARDENPISTE: zandpiste in aanleg.

Mooie landelijke ligging met weidse open zichten rondom de hoeve - gelegen net buiten de bebouwde kom van Uxem richting Téteghem en dat allemaal op slechts enkele kilometers van de Frans/Belgische grens.

EPC 139 kWh/m²