ALVERINGEM: Woonhuis met atelier (ca 230m²) op steengoede ligging, te renoveren maar met enorm veel mogelijkheden, op 354m² grondopp.

Status: 
te koop
Adres: 
Putstraat 15 - 8690 Alveringem
Prijs: 
! VERKOCHT !

ALVERINGEM: Woonhuis met atelier (ca 230m²) op steengoede ligging, te renoveren maar met enorm veel mogelijkheden, op 354m² grondopp.

Langs de Putstraat in Alveringem treffen we dit eigendom. Het eigendom bestaat uit een woonhuis met atelier en een koer. Zowel het huis als het atelier hebben naast wat nieuwe liefde ook wel een grondige renovatiebeurt nodig. Gezien de extra atelierruimte zijn er dan ook een waaier van mogelijkheden!

Het huis zelf bestaat uit:
- GLVL.: inkom/gang, woonkamer, keukenruimte en kelder.
- 1ste VERD.: 4 ruime slaapkamers en badkamer.
- 2de VERD.: zolderruimte (met onderdakplaten en isolatie).
Reeds overal nieuw schrijnwerk (PVC met dubbele beglazing).

De atelierruimte is in totaal ca 230m² en kan uiteraard voor heel wat dienen: opslagruimte voor diverse goederen, hobby'ist, stationeren van mobilhomes of oldtimers,...

Werk aan de winkel maar het potentieel en de mogelijkheden dient zeker benadrukt te worden!

EPC 440 kWh/m² - Geen vergunningen uitgereikt, Woongebied met landelijk karakter, Geen dagvaardigingen, Voorkooprecht, Geen verkavelingsvergunning, niet overstromingsgevoelig gebied (P-score B, G-score B).

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse Overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting.