BOOITSHOEKE: Fantastisch mooi gelegen hoeve met ruim woonhuis, loods, vijver en weide op 72a totale grondopp.

Status: 
te koop
Adres: 
Pervijzestraat 2 - 8630 Booitshoeke
Prijs: 
€ 890.000

BOOITSHOEKE/VEURNE: Fantastisch mooi gelegen hoeve met ruim woonhuis, 2 bijgebouwen, vijver en weide op 72a totale grondopp.

In het landelijke Booitshoeke vindt U deze hoeve, gelegen in een mooie groene omgeving, op een boogscheut van de E40 en een vlotte verbinding richting de kust, Veurne en Diksmuide. De hoeve bestaat uit een woonhuis, 2 bijgebouwen, vijver en een weide.

- Het woonhuis is L-vormig en bestaat uit 2 delen (ca 400m² bewoonbare opp.); eerste deel met inkom, WC, badkamer, bureau, woonkamer, keuken en boven 2 slaapkamers en 2de badkamer; tweede deel met heel ruime woonkamer en prachtig zicht over de velden, aansluitingen voor keuken, WC, C.V.-berging en boven 2 (mog. 3) slaapkamers en badkamer.

- Aangelegde binnenkoer, buitenkeuken aansluitend bij het zonneterras (met BBQ), paardenstal, vijver, op te smukken tennisveld, tuin, boomgaard, kleine dierenplein, berghok,...

- Bijgebouw van ca 300m² in totaal, bestaande uit verzorgde loods/feestzaal met bar, grill en mezzanine; aanpalend garage en berging.

- 2de bijgebouw met slaapkamer boven, beneden sauna, WC, douche, zwembad en zaal.

Kortom, bijna te veel om op te noemen, een eigendom die U dus best ter plaatse komt bewonderen...

EPC 476 kWh/m² - Vg, Lwag, Gdv, Vkr, Gvv, niet verstromingsgevoelig gebied.