VEURNE: Rijwoning pal in het historisch centrum van Veurne met te vernieuwen comfort en 3 slaapkamers.

Status: 
te koop
Adres: 
Nieuwpoortstraat 3 Veurne
Prijs: 
NIEUWE VRAAGPRIJS: € 129.000

VEURNE: Rijwoning pal in het historisch centrum van Veurne met te vernieuwen comfort en 3 slaapkamers op 40m² grondoppervlakte.

De woning is gelegen in de Nieuwpoortstraat, dit is een klein straatje die enerzijds uitgeeft op de Houtmarkt en anderzijds op het Zevensterrenplein, m.a.w. volop in het historische centrum van Veurne en op een boogscheut van de Grote Markt, station, Ooststraat,... Dus qua ligging: TOP!

Mooi aanbod voor de investeerders en/of de Handige-Harry's onder jullie want er is werk aan de winkel.

De woning heeft volgende indeling:
- Kelderruimte
- GLVL.: gang, zitplaatsje, keukentje met eetplaats en badkamer
- 1ste VERD.: twee slaapkamers
- 2de VERD.: derde slaapkamer

Raamwerk is deels vernieuwd, alsook de elektriciteit. 

Mits de nodige renovatie- en opsmukwerken kan hier een heel interessant eigendom van gemaakt worden, alleen al gezien zijn topligging.

EPC 453 kWh/m² - Geen vergunningen uitgereikt, Woongebied met culturele en/of esthetische waarde, Geen dagvaardigingen, Geen verkooprecht, Geen verkavelingsvergunning, niet overstromingsgevoelig gebied (P-score A, G-score A).

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse Overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting.