PROVEN: Zeer mooi gelegen en zonnig woonhuis met te vernieuwen comfort, ruime garage (ca 85m²) en grote tuin op 3.060m² totale grondoppervlakte.

Status: 
te koop
Adres: 
Molendreef 10 - 8972 Proven
Prijs: 
! IN OPTIE !

PROVEN: Zeer mooi gelegen en zonnig woonhuis met te vernieuwen comfort, ruime garage (ca 85m²) en grote tuin op 3.060m² totale grondoppervlakte.

Meer dan 40 jaar hebben de vorige eigenaars in dit huisje gewoond, dus slecht wonen kan het daar alleszins niet zijn... Eind jaren '70/begin jaren '80 werd de woning uitgebreid en gerenoveerd.

Er is op de dag van vandaag natuurlijk werk aan de winkel want 40 jaar geleden waren de woonnormen uiteraard niet de normen die nu worden gehanteerd maar het is er zalig wonen met open zicht, zowel vooraan als achteraan.

- Het huisje zelf heeft volgende indeling: beneden is er de inkomhall, 1 slaapkamer, badkamer (enkel voorzien van toilet en wastafel), berging/wasplaats, gezellige woonkamer met open keuken; boven zijn er dan nog 2 slaapkamers.

- Er is een voortuintje en zeer handige oprit (waar zeker 3 wagens kunnen geparkeerd worden). Er is een bijgebouw voorzien van ca 85m², die nu bestaat uit een garage en enkele stalletjes. Achteraan het bijgebouwtje is er tuin, weide,... hoe je het ook wenst te gebruiken. 

Veel potentieel gezien het hier gaat om een alleenstaande woning, gelegen binnen het Woongebied met landelijk karakter, het grootste deel van de tuin/weide bevindt zich in Landschappelijk waardevol agrarisch gebied.

Het aanwezige comfort is dus ca 40 jaar oud en heeft dus zeker nood aan dynamische mensen die minimum de komende 40 jaar er ook opnieuw kunnen genieten.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residentiele-gebouwen-2023.

EPC 844kWh/m² - Vergunning uitgereikt, Woongebied met landelijk karakter/Landschappelijk waardevol agrarisch gebied, Geen dagvaardigingen, Geen voorkooprecht, Geen verkavelingsvergunning, niet overstromingsgevoelig gebied (P-score A, G-score A).