STAVELE: Atelier van ca 410m² met betonnen vloer samen met een lot bouwgrond op 1.547m² totale grondoppervlakte.

Status: 
te koop
Adres: 
IJzerstraat +25 - 8691 Stavele
Prijs: 
€ 278.000

STAVELE: Atelier van ca 410m² met betonnen vloer samen met een lot bouwgrond op 1.547m² totale grondoppervlakte.

=> Atelier van ca 410m² op 593m² totale grondoppervlakte - het atelier werd gebouwd midden jaren '80 en is 10m breed x ca 41m diep - momenteel gebruikt als schrijnwerkerij - betonnen vloer en inrijpoort van ca 2m30 hoog x 2m80 breed - drijfkracht 380 voorzien - het voorste deel van het atelier is voorzien van extra funderingen voor eventuele opbouw - gescheiden rioleringsstelsel.
Interessant aanbod voor kleine zelfstandige die graag opslagplaats, magazijn, toonzaal met of zonder burelen zoekt of voor een hobby'ist (b.v. oldtimers,...) - kan perfect ook als investering tot verhuren van garages/standplaats, mits optrekken verhuren voor mobilhomes,....

=> Aanpalend lot bouwgrond - het lot heeft een totale grondoppervlakte van 954m² en is naar het oosten georiënteerd - geen bouwverplichting van aannemer - wonen in een mooie landelijke omgeving maar toch vlot richting Ieper, Poperinge, Veurne, Diksmuide en de kust - geniet van de prachtige open vergezichten van de Stavelse IJzervallei.
De bouwgrond kan zeker ook dienstig zijn als investering tot b.v. aanleg voor parking van mobilhomes of fietsenstallingen met douches,.... - verharde weg van 5m breed reeds voorzien.

Verdere vragen of informatie, aarzel zeker niet om de makelaar te contacteren: GSM 0477 666 492 of mail dirk@boetenvastgoed.be.

Gvg, Wg (Woongebied met landelijk karakter), Gdv, Vkr, Gvv, geen overstromingsgevoelig gebied.