MERKEM: Zongericht maar te renoveren woonhuis met 3 slaapkamers, te vernieuwen comfort, garage, diverse koterijen en tuin op 618m² grondopp. 

Status: 
te koop
Adres: 
Iepersteenweg 11 - 8650 Merkem
Prijs: 
€ 188.000

MERKEM: Zongericht maar te renoveren woonhuis met 3 slaapkamers, te vernieuwen comfort, garage, diverse koterijen en tuin op 618m² grondopp. 

Tussen Diksmuide en Ieper treffen we het bruisende Merkem aan waar er nog heel wat basiswinkels zijn en gezellige plekjes om te vertoeven. Langs de Iepersteenweg zoekt dit woonhuis nieuwe eigenaars om het een grondige opknap-/renovatiebeurt te geven. Het eigendom biedt heel wat mogelijkheden gezien de bijgebouwen en de tuin.

Indeling:
- Kelder
- GLVL.: inkom/gang, zonnige woonkamer met extra aanpalende kamerruimte, keukenruimte, 1 slaapkamer, sas en apart toilet/wasplaats, garage.
- Boven de kelder, op "de vaute", is er een uitgeruste badkamer met ligbad, douche en lavabomeubel. 
- 1ste VERD.: ruime nachthall, 2 slaapkamers, zolderkamer/berging.
- 2de VERD.: zolderruimte (dak voorzien van 8 cm dakisolatie). 

De straatbreedte van het eigendom is ca 45m, dus een enorme breedte met heel wat mogelijkheden langs de straat. Er is zijdelingse toegang naar de koer, de tuin en de koterijen. De tuin zelf is zuid tot west georiënteerd, dus de zon valt altijd wel ergens te spotten.

Er is zeker werk aan de winkel maar het eigendom biedt heel wat mogelijkheden gezien zijn ligging en zijn grondoppervlakte.

Getroffen door de rooilijn.

EPC 801 kWh/m² (F-label) - Geen vergunning uitgereikt, Woongebied met landelijk karakter, Geen dagvaardigingen, Geen voorkooprecht, Geen verkavelingsvergunning, niet overstromingsgevoelig gebied (P-score A, G-score A)

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residentiele-gebouwen-2023.