HOOGSTADE: Verkoop van het alom gekende "t Alveringems Baguetje" langs de baan Veurne-Ieper, instapklare zaak met een enorm potentieel!

Status: 
te koop
Adres: 
Hoogstadestraat 23 Hoogstade
Prijs: 
NIEUWE PRIJS: € 160.000

HOOGSTADE: Verkoop van de alom gekende broodjeszaak "t Alveringems Baguetje" langs de baan N8 Veurne-Ieper, instapklare zaak met een enorm potentieel!

Zo'n goede 3 jaar geleden kochten de huidige eigenaars een bijna vervallen huisje in het centrum van Hoogstade langs de baan Veurne-Ieper. Wat kan je nu aanvangen met zo'n klein huisje langs zo'n drukke baan?... Wel, héél veel! 

De woning werd binnenin helemaal vernieuwd en een volledig nieuw deel werd aangebouwd. De volledige inrichting en uitrusting voor de broodjeszaak werd tot in de puntjes ingericht en afgewerkt. Na enkele succesvolle eerste jaren gaan de eigenaars nu noodgedwongen op zoek naar een nieuwe uitbater voor de zaak (wegens gezondheidsredenen). 

In de gelagzaal zijn er enkele tafeltjes voorzien voor de klanten die ter plaatse hun broodjes willen nuttigen. De koelbank, kassasysteem, werkmeubel, koelkasten, Merrychef-oven,... zijn allemaal slechts enkele jaren oud en werden steeds goed onderhouden. M.a.w. de zaak wordt instapklaar verkocht! 
Verder zijn er nog 2 kleine bergingen voorzien en werd ook de sanitaire blok volledig nieuw ingericht. De keuken voldoet uiteraard aan de HACCP-normen en is voorzien van de nodige spoel- en reinigingsbakken, alsook met een diepvries- en frigocel. 
Via een luik en een uitklapbare trap is er onder het zadeldakje nog een zolderruimte, voorzien van nieuwe OSB-vloer, dak met onderdakplaten en de elektrische warm water boiler. 
Extra's: nieuwe vloeren, nieuwe riolering, extra isolatie aan de zijmuren en muurisolatie in de voor- en achtergevel, regenwaterput van 5.000 liter (het toilet is er op aangesloten), blanco keuring elektriciteit. 
Achteraan is er gezellig terrasje met een open zicht over de Alveringemse weiden, 125m² totale grondoppervlakte.

Meerprijs van € 40.000 voor de inrichting en uitrusting, dus voor de prijs van € 200.000 bekomt U een 100% instapklare zaak!

Heel interessant aanbod voor dynamische ondernemende mensen! 

EPC C-label - Vergunning uitgereikt, Woongebied met landelijk karakter, Geen dagvaardigingen, Recht van Voorkoop (Vlaamse Landmaatschappij), Geen verkavelingsvergunning, P-score D , G-score D , geen signaalgebied, niet gelegen in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied.