EGGEWAARTSKAPELLE: Laat U verleiden door deze landelijke parel (2018), met oog voor detail, afwerking en kwaliteit, op sublieme landelijke ligging met ca 1 ha totale grondopp.

Status: 
te koop
Adres: 
Heydehoekstraat 4 Eggewaartskapelle
Prijs: 
€ 1.175.000

EGGEWAARTSKAPELLE: Laat U verleiden door deze landelijke parel (2018), met oog voor detail, afwerking en kwaliteit, op sublieme landelijke ligging met ca 1 ha totale grondopp.

Net wanneer U zou denken dat U Uw droomhuis misschien wel nooit gaat vinden, zoekt dit landgoed nieuwe eigenaars!... Wat ooit zo'n typische hoevetje was in groot-Veurne werd in 2017/2018 met heel veel liefde volledig nieuw gebouwd tot dit magnifiek landhuis. Het is een waar meesterwerk met een geslaagde mix tussen modern en toch dat landelijke. 

Eggewaartskapelle is één van die charmante landelijke dorpjes die deel uitmaken van groot-Veurne. Het eigendom is gelegen op slechts 5 km van Veurne-centrum. U zoekt echt wel die landelijke rust? Wel, hier kunt U die zeker vinden.

Laat ons even binnenkijken:
- GLVL.: een warm welkomgevoel overvalt U bij het binnenkomen in de ruime inkomhall - apart toiletje - bureauruimte - riante en lichtrijke L-vormige woonkamer, U geniet vanuit de woonkamer van het prachtige open zicht op Uw eigen tuin en weide en aanpalende velden - de landelijk ingerichte keuken straalt een warme en gezellige sfeer uit, perfect passend bij het landelijk karakter van de villa, vanuit Uw keuken kunt U wegdromen van dat zalige landelijke landschap, handige (voorraad)berging naast de keuken - ruime garage met automatische sectionale poort. 
- 1ste VERD.: nachthall - 4 volwaardige slaapkamers waarvan 1 voorzien met dressing/inmaakkasten - apart toilet - wasplaats/berging met technische voorzieningen - de landelijk ingerichte badkamer biedt een oase van rust en luxe, waar de bewoners kunnen genieten van een verkwikkende douche (ruime inloopdouche) of een ontspannend bad in een prachtige omgeving, er is eveneens een uitgerust dubbel lavabomeubel en handdoekradiator.
- 2de VERD.: handige opbergzolder, geïsoleerd tot in de nok. 

En dan zijn we nog niet eens buiten geweest:
- Vooraan het eigendom is er een onderhoudsvriendelijk voortuintje en is de verharding aangelegd in kasseien.
- Zalig vertoeven op het landelijke terras alwaar U kan genieten van het betoverende uitzicht en het landschap - het aansluitend gedeelte bij het terras is nu gazon - het overgrote deel van de grondoppervlakte is ingericht als weide, deze is volledig omheind en voorzien van elektrische afsluiting.
- Het bijgebouw van ca 70m² biedt dan weer heel wat mogelijkheden voor de dierenliefhebbers, hobbyisten, zelfstandigen,... onder jullie, dit nieuw bijgebouw heeft een gepolierde betonnen vloer, en bevat een voor- en achterpoort. Verder is er reeds een betonnen plateau (ca 60m²) voorzien voor een extra stal, berging,... 

Benieuwd als alles wat hier omschreven staat wel degelijk klopt?... Wel, aarzel dan niet om alles met Uw eigen ogen te komen vaststellen... Maar pas op!... Bezoek ter plaatse en U bent verkocht!

EPC 65 kWh/m² (E-peil 38) - Vergunning uitgereikt, Landschappelijk waardevol agrarisch gebied, Geen dagvaardigingen, Geen voorkooprecht, Geen verkavelingsvergunning, niet overstromingsgevoelig gebied (P-score A, G-score A).