ROESBRUGGE: Mooi gelegen en zonnig hoekpand in het hartje van Roesbrugge met extra garage en opslagruimte.

Status: 
te koop
Adres: 
Haringestraat 2 - 8972 Roesbrugge-Haringe
Prijs: 
NIEUWE PRIJS: € 235.000

ROESBRUGGE: Mooi gelegen en zonnig hoekpand in het hartje van Roesbrugge met extra garage en opslagruimte.

Sinds jaar en dag werd het pand uitgebaat als Beenhouwerij Chris & Martine maar na een lange carrière zoekt het pand nu nieuwe uitbaters of misschien wel een geheel nieuwe bestemming!... De beenhouwerij had een vast cliënteel opgebouwd niet alleen met mensen van Roesbrugge zelf maar ook van alle aanpalende dorpen: Haringe, Beveren ad IJzer, Stavele en zelfs Oost-Cappel.

Centraal in het eigendom komen we binnen via de inkomhall - vanuit deze ruimte kunt U zowel naar de woonkamer, als naar het atelier, als naar de winkel.
GLVL.: inkomhall - gezellige woonkamer met cassette OH en aansluitend uitgeruste keuken met alle basisapparatuur - wasplaats met toilet - ruim atelier/werkplaats met koelcel (mits afbraak eventueel zonnig tuintje van te maken of mits de nodige inrichting garage) - op de hoek zelf vinden we de winkelruimte die uiteraard zijn aparte ingang heeft (dienstig voor heel wat doeleinden: automatenwinkel, opnieuw beenhouwerij, bakkerij, kinderopvang, kantoorruimte, schoonheidsspecialiste, koffiehuisje, strijk- of naaiatelier,...).

1ste VERD.: 3 slaapkamers - badkamer met dubbele lavabomeubel en ligbad - apart toilet.

2de VERD.: Zolderruimte - gezien de vaste trap naar de zolder biedt deze ruimte heel wat mogelijkheden: speelruimte voor de kinderen, hobbyruimte,...

Roesbrugge, charmant dorp aan de IJzer met tal van wandel- en fietspaden en activiteiten aan en rond de IJzer (kajak,...), kan zeker weer één van de hierboven vermelde handelszaken gebruiken. Momenteel is er geen bakkerij of beenhouwerij meer in het dorp... Binnenkort komt er een nieuwe parkeermogelijkheid recht tegenover het eigendom. 

Gezien zijn mooie hoekligging, de ruimte, de mogelijkheden,... kan dit voor heel wat mensen een eigendom zijn waar ze potentieel in zien. Bezoekje? Aarzel zeker niet om contact op te nemen.

Inclusief vlakbij gelegen garage met autostaanplaats en opslagruimte (in totaal ca 135m² nuttige oppervlakte).

EPC 533 kWh/m² - Geen vergunningen uitgereikt, Woongebied, Geen dagvaardigingen, Geen verkooprecht, Geen verkavelingsvergunning, niet overstromingsgevoelig gebied (P-score A, G-score A).

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse Overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting.