IZENBERGE: Interessante woning met redelijk basiscomfort, 3 slaapkamers met zolder, C.V. en onderhoudsvriendelijk tuintje op 275m² grondopp.

Status: 
te koop
Adres: 
Groenestraat 18 - 8691 Izenberge
Prijs: 
! VERKOCHT !

IZENBERGE: Interessante woning met redelijk basiscomfort, 3 slaapkamers met zolder, C.V. en onderhoudsvriendelijk tuintje op 275m² grondopp.

- Kelderberging.

- GLVL.: ruime inkomhall (vroegere garageruimte, nu perfect als fietsenberging e.d.), gezellige woonkamer met schouwelement en aansluitend keuken annex verandaruimte (keuken zelf is basisingericht met elektrische kookplaat, dampkap, koelkast, dubbele spoelbak en kasten), vanuit de woonkamer en de keuken is er zicht op de tuin en de velden achteraan, sas naar achteraan met apart toilet en nieuw lavabomeubel, achterkeuken (voorzien van de vroegere keukeninrichting en ideaal als berging, wasplaats,...), C.V.-berigng met een aparte doorgang naar de inkomhall.

- 1ste VERD.: nachthall, 3 slaapkamers, badkamer (voorzien van ligbad, lavabo en toilet).

- 2de VERD.: zolderruimte (toegankelijk met vaste trap), het dak werd vroeger reeds vernieuwd en is voorzien van enkele centimeters dakisolatie.

Extra's: beneden is er ALU-raamwerk met dubbele beglazing, boven houten raamwerk met eveneens dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas.

Het terras werd vorig jaar nog nieuw aangelegd en biedt zicht op de tuin en het prachtige open landelijk kader achteraan! De tuin is zuid tot west georiënteerd, dus hier kun je volop genieten van de namiddag- en avondzon.

Mits enkele aanpassingen kan deze woning eigenlijk snel instapklaar gemaakt worden! Interesse? Maak zeker een afspraak om ter plaatse de mogelijkheden te bekijken.

Volgens de rekenmodule van www.notaris.be is bij een eerste aankoop voor eigen bewoning slechts € 3.800 registratierechten te betalen op deze woning, exclusief notaris- en dossierskosten en BTW.

EPC 427 kWh/m² - Gvg, Wglk, Gdv, Vkr, Gvv, niet overstromingsgevoelig gebied