BEVEREN AAN DEN IJZER: Welkom in huisje "Smocky", waar de tijd bleef stilstaan en te midden de velden...

Status: 
te koop
Adres: 
Grensstraat 5 - 8691 Beveren aan den IJzer
Prijs: 
! IN OPTIE !

BEVEREN AAN DEN IJZER: Welkom in huisje "Smocky", waar de tijd bleef stilstaan en te midden de velden...

Nog net aan onze kant van de Frans/Belgische grens treffen we dit koket huisje aan. Grote luxe, dikke isolatie, dubbele beglazing of gekeurde elektriciteit gaan we hier zeker niet aantreffen maar het landelijke en de rust des te meer.

Qua indeling kunnen we vrij kort zijn: woonkamertje, zitplaatsje, keukentje, badkamertje en boven 2 slaapkamertjes.

Buiten vinden we een garage/bergkot, extra houtberging en een tuinhuis. Het eigendom staat op in totaal 628m² grondoppervlakte. Het is dus hier volop genieten van de landelijke rust in de tuin met weidse open zichten rondom het huisje. Dankzij de zeer goede oriëntatie van de tuin (zuid tot west) valt de zon altijd wel ergens te spotten in de tuin of op het terras.

Valt U voor die charme van toen van het huisje zelf of eerder sowieso voor de ligging en de omgeving? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen voor dit magnifiek landelijk aanbod!

Wist-je-datje: mocht je fan zijn van de TV-serie "Chantal", huisje Smocky is gelegen op een steenworp van "De Miserie", dan kan je misschien eentje gaan drinken met de Sheriff en Chantal?....

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residentiele-gebouwen-2023.

EPC 1273 kWh/m² (F-label) - Vergunning uitgereikt, Landschappelijk waardevol agrarisch gebied, Geen dagvaardigingen, Geen voorkooprecht, Geen verkavelingsvergunning, niet overstromingsgevoelig gebied (P-score D, G-score D)