BEAUVOORDE: Woonhuis met tuin en loods/werkplaats (ca 230m²) gelegen langs de Gouden Hoofdstraat.

Status: 
te koop
Adres: 
Gouden Hoofdstraat 34 - 8630 Beauvoorde
Prijs: 
€ 330.000

"Castèles" in Beauvoorde... U kent het misschien van vroeger om er na de hoogmis op zondag een werkmenspintje te gaan drinken of uiteraard van het alom gekende Garage Vandecasteele. Na 3 generaties is dit eigendom op zoek naar een nieuwe eigenaar....

Het eigendom bestaat enerzijds uit het woongedeelte en anderzijds uit een loods/werkplaats op een totale grondoppervlakte van 776m².

=> Woongedeelte: de vroegere caféruimte (met behoud van "den toog"!) biedt heel wat mogelijkheden (werd nu gebruikt als bureau maar kan ook als praktijkruimte, extra (slaap)kamer,...) - gezellige woonkamer met extra houtkachel en aansluitend ruime keuken (eiken inrichting met apparatuur) - kelder met daarboven de badkamer (douche, dubbel wastafelmeubel en toilet) - berging. Boven zijn er momenteel 4 slaapkamers en een zolderruimte (dak met onderdakplaten) - deze ruimtes zijn wel dringend aan een opsmuk/nieuwe inrichting toe.

- Centrale verwarming op aardgas (woongedeelte), beneden houten raamwerk met dubbele beglazing.

Via het schuifraam vanuit de woonkamer is er het terras en het tuintje met bijgebouwtje.

=> Loods/werkplaats: voor een oppervlakte van ca 230m² is er dan de vroegere garage/werkplaats, deze is te bereiken vanuit het woongedeelte of vanop de straatkant via een ruimte inrijpoort, de werkplaats werd in de vroege jaren '60 gebouwd maar in de loop der jaren steeds vernieuwd waar nodig, vergunning voor garage, er dient geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden (bodemattest afgeleverd).

Ideaal pand voor commerciële doeleinden, gezien zijn ligging langs de Gouden Hoofdstraat in Beauvoorde - eigendom met heel wat potentieel gezien de ruimtes en zijn ligging - neem gerust contact op voor Uw bezoek!

EPC 885 kWh/m² - Vg, Wg, Gdv, Vkr, Gvv, geen overstromingsgevoelig gebied.