BEAUVOORDE: Laat U verleiden door dit romantisch dorpshuisje (anno 1881) in authentiek kader, alle comfort, 1 slaapkamer en fantastisch tuintje op 217m² grondopp.

Status: 
te koop
Adres: 
Gouden Hoofdstraat 14 - 8630 Beauvoorde
Prijs: 
! VERKOCHT !

BEAUVOORDE: Laat U verleiden door dit romantisch dorpshuisje (anno 1881) in authentiek kader, alle comfort, 1 slaapkamer en fantastisch tuintje op 217m² grondopp.

De volgende keer als U Beauvoorde binnen rijdt en U zoekt een huisje "klein maar fijn", dan moet U toch zeker even de tijd nemen om dit aanbod van dichterbij te bekijken.

Vanaf U binnenkomt zult U de zinsnede "romantisch dorpshuisje met authentiek kader" zeker wel begrijpen. U komt binnen in een gezellige ruimte die nu gebruikt wordt als zitplaats/salon, deze is voorzien van een schouwelement en inmaakkasten (met bureau-element), vernieuwde keuken met alle basisapparatuur (keramische kookplaat, koelkast met diepvriezer, dampkap, vaatwas,...), uitgeruste badkamer met douchecel, lavabomeubel en WC, aanbouw die nu gebruikt wordt als eetplaats (aansluiting wasmachine), boven is er dan één slaapkamer voorzien.

Extra's: perfect instapklaar in de huidige staat, blanco elektriciteitskeuring, meubilair eventueel te bespreken.

Het huisje is eigenlijk een half open bebouwing waardoor er zijdelingse toegang is om te voet of met de fiets naar achteren te gaan. Het terras is aangelegd, alsook de tuin (voorzien van kunstgras: dus steeds groen gras en héél onderhoudsvriendelijk). In de tuin bevindt er zich eveneens een groot tuinhuis, voorzien van sauna en kan perfect als extra hobbyruimte of wat dan ook gebruikt worden.

En daarbovenop: achteraan kunt U genieten van een prachtig open zicht over de Beauvoordse vlaktes!

Ideaal voor alleenstaand persoon of koppel of misschien wel als Uw tweede verblijf in het historische en charmante centrum van Beauvoorde!

EPC 495 kWh/m² - Gvg, Wglk, Gdv, Gvkr, Gvv, niet overstromingsgevoelig gebied