ALVERINGEM: te koop/over te nemen "Bakkerij Decreton", ambachtelijke bakkerszaak met naam en faam

Status: 
te koop
Adres: 
Dorp 8 - 8690 Alveringem
Prijs: 
! VERKOCHT !

ALVERINGEM: te koop/over te nemen "Bakkerij Decreton", een ambachtelijke bakkerszaak met naam en faam sedert jaar en dag in Alveringem-centrum.

Na bijna 50 jaar zoekt deze familiezaak een opvolger, een nieuw koppel dat ook zijn hart heeft verloren aan de "bakkersstiel" om deze fantastische zaak met veel goesting en beroepsliefde verder te zetten.

Het eigendom werd nieuw gebouwd in 1972, 20 jaar geleden werd er nog een nieuwe atelier en garage aangebouwd.

* Kelder: kelderberging en deels kruipkelder.

* GLVL.: laat ons aan de voorkant beginnen, daar komt U binnen via de winkelruimte (ca 15 jaar geleden nog vernieuwd, 46m²) - via een hall met inmaakkasten en een apart toilet bereikt U een ingerichte keuken en een ruime woonkamer - het atelier, inclusief garages, is 175m² ruim, voldoet aan de hygiënische voorschriften (HACCP-normen), recente toestellen, inloopfrigo en -diepvries, vaatwasblok, patisserie-afdeling, met diepvries, toegang naar de bloemzolder, bakruimte met 2 ovens, C.V.-berging, dubbele garageruimte (inverwerkt in het atelier) - terras/koer deels overdekt en geeft toegang naar de Putstraat via poort.

* 1ste VERD.: nachthall met apart toilet en inmaakkasten - 4 volwaardige ruime slaapkamers - mooi uitgeruste badkamer met douche, ligbad en dubbel wastafelmeubel.

* 2de VERD.: zolderruimte, voorzien van de nodige dakisolatie.

De bakkerij wordt verkocht wegens pensioengerechtigde leeftijd en blijft nog open tot 30/06/2021. De verkoper wil de nieuwe uitbaters zeker gaan begeleiden bij de overname om alles op de rails te krijgen.

Samengevat, een prachtige instapklare ambachtelijke bakkerij met trouw cliënteel van jaren ver! Wie durft de uitdaging aangaan....? Vragen, verdere info,... aarzel zeker niet om contact op te nemen.

EPC D-label - Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv, geen overstromingsgevoelig gebied.