BOEZINGE: Mooi gelegen handelspand met 241m² handelsruimte en ruim appartement met 3 slaapkamers op 241m² grondopp.

Status: 
te koop
Adres: 
Diksmuidseweg 374 - 8904 Boezinge
Prijs: 
€ 498.000

BOEZINGE: Mooi gelegen handelspand met 241m² handelsruimte en ruim appartement met 3 slaapkamers op 241m² grondopp.

"De Spar in Boezinge"... Een begrip in de ruime omgeving van Ieper, Heuvelland en Poperinge en een garantie voor kwaliteit en klantvriendelijkheid... staat te koop. Na ca 15 jaar de zaak te hebben uitgebaat met hart en ziel zoeken de huidige uitbaters ofwel iemand die het verhaal wil verder zetten of iemand die een nieuwe invulling wil geven aan dit schitterende eigendom.

* Op de hoek zelf vinden we de winkelruimte (ca 170m² en volledig verbouwd in 2007), keukentje, apart toilet, magazijn- en voorraadruimte (ca 70m², voorzien van diepvriezer en koelcellen, te bereiken via 2 grote automatische sectionale poorten langs de Brugstraat), bureau en inkomhall naar het appartement boven (mogelijkheid om extra aanpalende gelijkvloerse ruimte bij te kopen van ca 185m²!).

* Op het eerste verdiep (boven de winkel en de voorraadruimte) is er een fantastisch ruim appartement: inkomhall/gang, apart toilet, badkamer met ligbad, inloopdouche en lavabomeubel, 3 slaapkamers en bij 1 aansluitend dressing en extra kamertje, berging/wasplaats, ruime woonkamer en open ingerichte keuken met veel lichtinval, berging, zonneterras.

* In het dak zijn er dan nog 2 aparte zolderruimtes (met dakisolatie voorzien).

Voor wie de winkel wil verder zetten is er goed nieuws: alle huidige inrichting van de winkel (rekken, koeltogen, e.d.) en diepvriescel en koelcellen blijven aanwezig én U kan teren op de jarenlange reputatie van de huidige uitbaters...

Voor wie de winkel niet zou verder zetten is er ook goed nieuws: dit pand biedt enorme mogelijkheden, gezien zijn ruimte, mogelijkheden,...

Eigenlijk is er bijna te veel om op te noemen, dus als er met deze omschrijving en foto's bij U een sprankeltje interesse is gewekt, aarzel zeker niet voor een vrijblijvend bezoekje ter plaatse.

EPC 186 kWh/m² - Vergunning uitgereikt, Woongebied, Geen dagvaardigingen, Geen voorkooprecht, Geen verkavelingsvergunning, geen overstromingsgevoelig gebied (P-score D, G-score D).