VEURNE: Handelsgelijkvloers (140m²) op een steenworp van de Grote Markt met tal van mogelijkheden, garage en ruime kelderberging inclusief!

Status: 
te koop
Adres: 
Boterweegschaalstraat 7 - 8630 Veurne
Prijs: 
€ 190.000

VEURNE: Handelsgelijkvloers (140m²) op een steenworp van de Grote Markt met tal van mogelijkheden, garage en ruime kelderberging inclusief!

Op een ligging waar er constant beweging is (nabijheid van bpost, bakkerij, Appelmarkt en Grote Markt) ligt dit interessant handelsgelijkvloers.

De huidige indeling kan gemakkelijk weggenomen worden waardoor er een mooie open ruimte van in totaal 140m² zou ontstaan.

De huidige indeling biedt: kleine en grotere wachtruimte, kantoor, vergaderruimte, keuken, apart toilet, ruime kelderberging en garagebox (uitrit via de Klaverstraat).

Een waaier van mogelijkheden: kantoor- of bureauruimtes, praktijkruimte, etalagemogelijkheden,...

Zeker Uw bezoek waard, gezien de ruime mogelijkheden!

EPC label D - Vergunning uitgereikt, Woongebied met culturele en/of esthetische waarde, Geen dagvaardigingen, Geen voorkooprecht, Geen verkavelingsvergunning, niet overstromingsgevoelig gebied (P-score A, G-score A).

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse Overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting.