BEAUVOORDE: Fantastisch mooi gelegen en ingerichte hoeve met woonhuis, loodsen, stallingen met paardenboxen en weide met buitenpiste op 1ha 65a 91ca.

Status: 
te koop
Adres: 
Blauwhuisstraat 4 - 8630 Beauvoorde
Prijs: 
€ 1.194.000

BEAUVOORDE: Fantastisch mooi gelegen en ingerichte hoeve met woonhuis, loodsen, stallingen met paardenboxen en weide met buitenpiste op 1ha 65a 91ca.

In één van Vlaanderens mooiste dorpjes vinden we deze hoeve terug in een landelijk en groen kader. Beauvoorde is een deelgemeente van Veurne en biedt een vlotte verbinding richting de kust, Veurne en oprit E40 (10 minuutjes rijden).

De Blauwhuisstraat is een typisch plattelandsbaantje met alleen maar plaatselijk verkeer en loopt volledig tussen velden en weides. De dreef naar de hoeve wordt in het kader van de ruilverkaveling nog heraangelegd. Eén maal U de hoeve betreedt kunt U via een betonnen oprit naar de loodsen of via het automatische hekken en de oprit in klinkers naar het woonhuis.

Het woonhuis werd in 2004 volledig onder handen genomen en voorzien van alle moderne technische inrichting en snufjes maar met behoud van het authentieke landelijke kader van het oorspronkelijke boerenhuis. Beneden is er volgende indeling: inkomhall met vestiairekast, open ingerichte keuken met eetplaats, zitplaats met OH, badkamer met inloopdouche en ligbad, wasplaats/berging, bureauruimte, TV-kamer en kelder. Boven is er een ruime nachthall, 4 slaapkamers en een 2de badkamer met douche.
Extra's: warmtepomp, zonnepanelen met groene stroomcertificaten, vloer- en dakisolatie, nieuwe elektriciteit, stadswater en regenwater, waterzuivering voorzien,...

Het is volop genieten van de zon aan de achterkant van de woning. Daar vinden we niet alleen ruime terrassen terug maar is er ook een buitenbar voorzien, alsook een extra zaaltje (ca 100m²) die heel wat mogelijkheden biedt.

De twee loodsen samen en een extra open loodsruimte zijn in totaal ca 565m² en beschikken over nieuwe daken met dakgoten, alsook gepolierde betonnen vloer. Het aanpalend weiland is opgedeeld in 3 stukken en beschikt ook over een buitenpiste (20m x 60m) voor paarden en eveneens een schuilhok en berging. De stallingen zijn in totaal ca 245m² en beschikken over 5 ingerichte paardenboxen.

Het volledige eigendom is voorzien van een houten omheining.

Zalig wegdromen op deze prachtige landelijk locatie met tal van mogelijkheden!

EPC 169 kWh/m² - Vergunningen uitgereikt, Landschappelijk waardevol agrarisch gebied, Geen dagvaardigingen, Geen voorkooprecht, Geen verkavelingsvergunning, P-score B, G-score B, geen signaalgebied, niet gelegen in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied.